Kamera overvågning

Farvekameraer

Sort/hvid kameraer

Dag & nat kameraer

Kamera-huse

Hard disk recordere


Udover de her viste, leverer vi en lang række produkter til enhver løsning af overvågning.

Kontakt os for projektering og tilbud.

I dag er det desværre en nødvendighed at sikre sig både i hjemmet og arbejdspladsen.

Når man skal anskaffe sig kameraovervågning er det vigtigt at man får den rette løsning. Med den digitale tekniks prisniveau nu om dage, er der ingen fordele ved analogt udstyr.

Med en digital hard disk recorder som lagermedie skal man ikke huske at skifte videobånd hver dag. Man behøver end ikke at komme til den hver dag. Den betjenes via en almindelig PC, enten via direkte forbindelse eller via internettet. Det betyder så også at man ikke har brug for en monitor, man bruger bare sin PC.

Med en ADSL forbindelse til internettet, kan man følge med i hvad der sker, ændre opsætning af hard disk recorderen, "spole", afspille og sågar optage sekvenser på sin PC uanset hvor man befinder sig.

Disse hard disk recordere optager hele tiden alle tilsluttede kameraer og for at spare harddisk plads, kan de opsættes til kun at optage når der er aktivitet. Dette gør det også meget lettere at finde den rette sekvens.

Når der ikke er mere plads på hard disken, slettes de ældste optagelser. Hvor lang tids optagelse man kan gemme er naturligvis afhængig af hard diskens størrelse. En 40 Gb harddisk og 4 kameraer giver ca. 3 dages optagelse afhængig af aktivitet.

Der er ingen grund til bekymring over virus og uvedkommende indtrængende. Disse "computere" fungerer på en anden måde end alm. PC og Mac.

StageGroup · Bøgelunden 37 · 2635 Ishøj · Tlf. 38 60 73 97 · Fax 38 60 08 84 mail@stagegroup.dk · www.stagegroup.dk

.